Se de ledige stillinger

Samarbejde og vidensdeling

Vi arbejder i en stor organisation, der varetager komplekse opgaver inden for forsyning og grøn omstilling. Vi gennemfører omfangsrige projekter, og vi servicerer over 400.000 kunder. Derfor er det bydende nødvendigt, at vi alle sætter samarbejde og vidensdeling højt.

Når vi nu samler tre distributionsselskaber til et fælles selskab, har vi stort fokus på at udveksle erfaringer og best practice og på den måde opnå det bedste af alle verdener.

Kort vej til beslutninger

Vores organisation er bygget op i en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ide til beslutning. Selvom vi er fordelt på tre lokationer – Viborg, Stenlille og Skærbæk – er vores chefgruppe og ledere til stede og har indsigt i dagligdagen på den enkelte lokation.

Frem til udgangen af august 2020 vil vi fortsat også have kollegaer og ledere placeret i både Søborg, Odense og Fredericia, og dine kollegaer på disse lokationer spiller en afgørende rolle i at få samlet og optimeret det nye selskab.

Ny viden

Energibranchen er i rivende udvikling, og det samme er de teknologier, vi benytter. Som medarbejder hos os har du derfor rigtig gode muligheder for at udvikle og specialisere dine kompetencer.

Vi værdsætter medarbejdere med nysgerrighed og interesse i at lære nyt, og vi ser positivt på udviklingsønsker og jobtilpasning.

Vi ved ikke, hvad morgendagen bringer af nye muligheder og energiteknologiske fremskridt, men sammen med vores medarbejdere er vi klar til at komme dem i møde.